Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία AGGELAKIS COMPUTERS, με έδρα τη Σπάρτη, ιδρύθηκε το 1995 και έχει ως στόχο την παροχή υπηρεσιών, προϊόντων πληροφορικής και διαδικτύου όπως επίσης και λύσεις αυτοματισμού γραφείου.
Αντιπροσωπεύει στην Λακωνία και την ευρύτερη περιοχή τις εταιρείες:
Στον τομέα των εφαρμογών, την Megasoft . Των ταμειακών Συστημάτων, τις ICS, InfoposΜερκούρης, CPI. Την κορυφαία RICOH στα φωτοτυπικά, λύσεις τηλεφωνικών κέντρων ALCATEL και NEC και τέλος την Ελληνική ΚΑ.ΠΑ. στα έπιπλα γραφείου.
Επίσης το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας θα είναι μαζί σας από την πρώτη στιγμή για να σας εξασφαλίσει την λειτουργία της επιχείρησης με on site υποστήριξη ή ολοκληρωμένες υπηρεσίες service.
Με σεβασμό στις απαιτήσεις σας συζητάμε μαζί σας, αναλύουμε τις ανάγκες σας, σχεδιάζουμε και σας προτείνουμε λύσεις.

Online Support  / Συνεχές feedback

Χονδρικό ή Λιανικό Εμπόριο

Πολλές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα χρησιμοποιούν για τη μηχανογράφηση τους εμπορικές εφαρμογές καλύπτοντας τις ανάγκες τους με αξιοπιστία και καινοτομία.

 • PRISMA Win® ERP
 • PRISMA Win® Basic
 • PRISMA Win® Maximum
 • PRISMA Win® Maximum Plus
 • PRISMA Win® Παρακολούθηση Συσκευών
 • PRISMA Win® Live
 • Modules

Εστίαση Delivery

Cafe, εστιατόριο, γρήγορο φαγητό, ταβέρνα, bar-restaurant, πολυχώρος, αναψυκτήριο, ψησταριά, νυχτερινό κέντρο; Αλυσίδα ή αυτόνομο κατάστημα; Με μία αίθουσα ή πολλές; H εφαρμογή PRISMA Win® της Megasoft αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλες τις επιχειρήσεις Εστίασης! Ολοκληρωμένο σύστημα μηχανογράφησης με κύκλωμα που συνδέει αρμονικά και καλύπτει όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης όπως: κουζίνα, τραπέζια, κρατήσεις, ταμείο, παραγγελιοληψία, back office, πελάτες, προμηθευτές, αποθήκη. Διατίθενται στις παρακάτω εκδόσεις για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει απόλυτα στη δική σας επιχείρηση:

 • PRISMA Win® Εστίαση
 • PRISMA Win® Delivery
 • Modules

Κάθετες αγορές

Όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες, απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες, για το λόγο αυτό η Megasoft σχεδίασε ξεχωριστά για κάθε έναν από τους παρακάτω κλάδους ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης PRISMA Win® που συμβαδίζει απόλυτα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των επαγγελματιών. Έχουμε επικεντρωθεί στις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών μας και τους υποστηρίζουμε, ώστε να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα και την αποδοτικότητά τους.

Λογιστική Διαχείρηση

Κορυφαία Λογισμικά για Απόλυτο Έλεγχο & Οργάνωση της Επιχείρησης!

 • PRISMA Win® Μισθοδοσία
 • PRISMA Win® Έσοδα - Έξοδα
 • PRISMA Win® Γενική Λογιστική
 • PRISMA Win® Αναλυτική Λογιστική
 • PRISMA Win® Οικοδομοτεχνικά

Εφαρμογές Λιανικής

Οι εφαρμογές PRISMA Win® για το χώρο του Retail αποτελούν την ιδανική λύση για τις επιχειρήσεις που κάνουν εντατική λιανική και προσφέρουν την ασφάλεια, την ταχύτητα και την άμεση εξυπηρέτηση που χρειάζονται τα σημεία πώλησης για μία καθημερινή επιτυχημένη λειτουργία. Η εφαρμογή δημιουργήθηκε μετά από έρευνα και καταγραφή των αναγκών και απαιτήσεων της εντατικής Λιανικής από πραγματικές επιχειρήσεις, τη συστηματική και διεξοδική ανάλυσή τους και αφού έχει προηγηθεί η λειτουργία της εφαρμογής σε πραγματικές συνθήκες, ενώ έχει επιλεγεί από μεγάλες εταιρείες όλων των κλάδων που κάνουν λιανικές πωλήσεις.

 • PRISMA Win® Retail
 • PRISMA Win® Kiosk & Retail
 • Modules

Ταμειακά Συστήματα

Οι εφαρμογές PRISMA Win® συνεργάζονται αρμονικά με τα πιο γνωστά και αξιόπιστα Ταμειακά συστήματα, καλύπτοντας όλους τους τρόπους σύνδεσης:

 • Συστήματα Pos
 • Ταμειακά Συστήματα

Εκτυπωτικά

Συστήματα Αποθήκευσης

Συστήματα Εικόνας & 'Ηχου

Αναλώσιμα

Η Megasoft υποστηρίζει την εισαγωγή των ηλεκτρονικών βιβλίων στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων

myDATA, δηλαδή my Digital Accounting and Tax Application, είναι το όνομα της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με την οποία η ΑΑΔΕ εισάγει τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων.

Στόχος μέσω της πλατφόρμας είναι η εκπλήρωση των φορολογικών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων που θα οδηγήσει σε αυτοματοποίηση της συμπλήρωσης των φορολογικών δηλώσεων και θα τις απαλλάξει από υποχρεώσεις που έχουν σήμερα, όπως η υποβολή Καταστάσεων Πελατών – Προμηθευτών (ΜΥΦ).

Όλα όσα αναφέρει η ΑΑΔΕ για το πλαίσιο λειτουργίας της πλατφόρμας, το οποίο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση που ολοκληρώθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου και αναμένουμε, πλέον, τις ακριβείς νομοθετημένες διατάξεις, δείχνουν ξεκάθαρα ότι χιλιάδες επιχειρήσεις που δεν έχουν καθόλου μηχανογράφηση ή έχουν προγράμματα DOS ή παλιά προγράμματα που δεν αναβαθμίζονται θα πρέπει άμεσα να ενεργήσουν και να επιλέξουν αξιόπιστο πρόγραμμα εμπορολογιστικής διαχείρισης προκειμένου να αποφύγουν τη σπατάλη σε χρόνο και χρήματα από τη χειρόγραφη ενημέρωση του mydata και φυσικά τυχόν ανθρώπινα χειριστικά λάθη που κοστίζουν.

H ηλεκτρονική πλατφόρμα myDATA που θα εξυπηρετήσει όλες τις επιχειρήσεις έχει ήδη ξεκινήσει την πιλοτική της λειτουργία.

H Megasoft είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα και να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις πελάτες της ενημερώνοντας της εφαρμογές τους με όλες τις αλλαγές που φέρνει η νέα ψηφιακή πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, ώστε να λειτουργούν σύννομα απολαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα που φέρνει ο ψηφιακός μετασχηματισμός.

Ποιους αφορά

Όλες τις Επιχειρήσεις και λοιπές οντότητες που τηρούν Λογιστικά Αρχεία κατά τα ΕΛΠ και σύμφωνα με τις ειδικότερες προβλέψεις του νόμου. Μέσω της πλατφόρμας myDATA θα παρακολουθείται το σύνολο των συναλλαγών εσόδων / εξόδων τους και θα απεικονίζεται το λογιστικό και φορολογικό αποτέλεσμά τους, όπως προκύπτει από τα δεδομένα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων.

Τι περιλαμβάνει η πλατφόρμα
 
Το Βιβλίο Αναλυτικών Εγγραφών (Αναλυτικό Βιβλίο), όπου καταχωρείται η Σύνοψη των Παραστατικών εσόδων / εξόδων των Επιχειρήσεων, γίνεται ο χαρακτηρισμός των συναλλαγών και διενεργούνται οι αναγκαίες λογιστικές εγγραφές τακτοποίησης για τον προσδιορισμό του λογιστικού και φορολογικού αποτελέσματος κάθε έτους

Το Βιβλίο Συνοπτικής Απεικόνισης (Συνοπτικό Βιβλίο), όπου εμφανίζονται συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα της Επιχείρησης σε μηνιαία και ετήσια βάση

Τι θα εγγράφεται
Διαβιβάζεται και καταχωρείται η Σύνοψη των Παραστατικών εσόδων / εξόδων των Επιχειρήσεων

Γίνεται Χαρακτηρισμός των καταχωρούμενων συναλλαγών

Διενεργούνται οι αναγκαίες Λογιστικές Εγγραφές Τακτοποίησης για τον προσδιορισμό του λογιστικού και του φορολογικού αποτελέσματος κάθε έτους

Οι παραπάνω 1 έως 3 εγγραφές έχουν τυποποιηθεί από την ΑΑΔΕ, ώστε να μπορούν να διαβιβάζονται ηλεκτρονικά από τις Επιχειρήσεις και να καταχωρούνται ομοιόμορφα στην ΑΑΔΕ. Συνολικά, ονομάζονται Τυποποιήσεις Δεδομένων Παραστατικών

Τι περιλαμβάνουν οι Τυποποιήσεις Δεδομένων Παραστατικών της ΑΑΔΕ

-Τυποποιήσεις δεδομένων Σύνοψης Παραστατικών εσόδων / εξόδων της Επιχείρησης

Η Σύνοψη του Παραστατικού περιλαμβάνει δεδομένα όπως, στοιχεία αντισυμβαλλόμενων, αξίες, φόροι, χαρτόσημα, τέλη, κρατήσεις, χωρίς την αναλυτική διάκριση των ειδών (αγαθών – υπηρεσιών)

-Τυποποιημένες Λογιστικές Εγγραφές Τακτοποίησης

Περιλαμβάνεται σύνοψη και όχι το σύνολο των διενεργούμενων λογιστικών εγγραφών κάθε φορολογικού έτους, διακριτά οι εγγραφές μισθοδοσίας και αποσβέσεων και συγκεντρωτικά τις εγγραφές τακτοποίησης εσόδων/εξόδων

Έχουν δημιουργηθεί Τυποποιήσεις Δεδομένων Παραστατικών, με ειδικές Στήλες για καθεμία από αυτές

myDATA

Μάθετε περισσότερα

H Megasoft παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει έγκαιρα και με ακρίβεια για οτιδήποτε νεότερο. Ενημερώστε και εσείς τους πελάτες σας για να είναι προετοιμασμένοι για τις αλλαγές που έρχονται. Φροντίστε να βρίσκονται σε συμβόλαιο συντήρησης ώστε να μπορέσουν να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές τους και να ανταποκριθούν έγκαιρα στα νέα δεδομένα.

Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή να προσεγγίσετε πρώτοι επιχειρήσεις που λειτουργούν χειρόγραφα ή έχουν παρωχημένα προγράμματα, αφού η μηχανογράφηση είναι πλέον μονόδρομος αν θέλουν να ανταποκρίνονται εύκολα, γρήγορα και σωστά στις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

Θα μας βρείτε

 • Λεωνίδου 77, Σπάρτη
 • Τηλ. : 27310 82460
 • Κινητό : 6937014749
 • e-mail: info@aggelakiscom.gr

Καθημερινά 8:00πμ-2:00μμ
Τρι-Πεμ-Παρ 6:00μμ-9:00μμ

Created by